Επειδή μπορούν να μετακινήσουν.

Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign μπορούν τώρα να διαμορφώσουν το χαμόγελο ενός εφήβου με λιγότερο πόνο1 και μεγαλύτερη ακρίβεια2 και σε μόλις 6 μήνες αν είναι κατάλληλοι για εβδομαδιαίες αλλαγές νάρθηκα3. Έτσι οι έφηβοι θα μπορούν να ασχολούνται με το μέλλον τους χωρίς περισπασμούς. 

Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί το σύστημα Invisalign.

Σας πάει μπροστά με το χαμόγελο. 

Η θεραπεία με Invisalign έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματική. Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού Invisalign μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ήπιων έως σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με το ίσιωμα των δοντιών.

Περισσότερη ακρίβεια, λιγότερος πόνος.

Οι νάρθηκες που κατασκευάζονται από το υλικό SmartTrack είναι πιο άνετοι, κόβονται ακριβώς στη γραμμή των ούλων του χρήστη για να εφαρμόζουν καλύτερα2 και είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν. Είναι επίσης λιγότερο επώδυνοι για τους εφήβους σε σύγκριση με τα μεταλλικά σιδεράκια. 

Κατασκευασμένοι για εφήβους.

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι έφηβοι είναι συνεχώς σε κίνηση, προσθέσαμε μερικά ειδικά χαρακτηριστικά5 :

  • Οι μπλε δείκτες φθοράς ξεθωριάζουν από το μπλε μέχρι να γίνουν διάφανοι για να βοηθήσουν εσάς, τον έφηβό σας και τον ιατρό Invisalign στη μέτρηση του χρόνου που έχει φορεθεί ο νάρθηκας.
  • Ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να υποδέχονται την ανατολή νέων δοντιών, κάτι που είναι συνηθισμένο στους εφήβους.
  • Συμπεριλαμβάνονται έξι δωρεάν μεμονωμένοι νάρθηκες αντικατάστασης για την περίπτωση απώλειας ή εσφαλμένης τοποθέτησης.

Όταν δεν τους εμποδίζει τίποτε, πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν;

Ανακαλύψτε πώς η πιο εξελιγμένη τεχνολογία ευθειασμού βοήθησε τους εφήβους να μεταμορφώσουν το χαμόγελό τους με λιγότερο πόνο από ποτέ1. Κατόπιν φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει για το παιδί σας.

Τώρα είναι η ώρα να βρει το καλύτερο χαμόγελό του.

Εύρεση ιατρού Invisalign

1Σε μια κλίμακα πόνου 1-9, όπου το 1 αντιστοιχεί στο εξαιρετικά επώδυνο και το 9 στο καθόλου επώδυνο, οι έφηβοι ασθενείς με Invisalign (Σύν.: 73) βαθμολόγησαν με 6,1 έναντι των εφήβων ασθενών με τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια (Σύν.: 76) οι οποίοι βαθμολόγησαν με 5,1. 2Το υλικό SmartTrack και τα χαρακτηριστικά SmartForce είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνουν τον έλεγχο της μετακίνησης των δοντιών με τους διάφανους νάρθηκες Invisalign. Δεδομένα σε αρχείο στην Align Technology. 3Invisalign Go και Invisalign Lite μόνο. Με αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα σε σύγκριση με τις αλλαγές ανά δύο εβδομάδες. Οι αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα είναι στη διάκριση του ιατρού Invisalign και εξαρτώνται από το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Οι χρόνοι θεραπείας ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενή και πρέπει να προσδιοριστούν από τον ιατρό σας 4Συνιστάται να φορεθούν 22 ώρες κάθε μέρα. 5Διατίθενται με το προϊόν Invisalign Teen® μόνο.